Projektinfo

  • Industri
  • Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

  • 2015-2016

  • Niras A/S

  • kr. 23,0 mio.

  • 14

Installationsarbejde på brændstof- og bygningsinstallationer på Flyvestation Skrydstrup

Brøndum har i forbindelse med renoveringen af Flyvestation Skrydstrup udført installationsarbejde på brændstof- og bygningsinstallationer på to depotområder.

Vi har udført følgende opgaver:

JORD: Olieledninger i jord, nedbrydning af truck loading station (TLS), tankbrønde og autopåfyldning, afløbsarbejder på depotområder, sløjfning af 100.000 l tanke, nedbrydning af hydrantområder med afløbsarbejder på hydrantområder.

BETON: Tilbygning til scraper pit

BRÆNDSTOF: Filterhuse, pumpehuse, TLS, tankbrønde, olieledninger i jord, udskiftning af olieledninger, demontering af hydrantområder, olieinstallationer i scraper pit med nye tanke og indbygget doseringspumpe.

STÅL: Tilbygning til scraper pit inkl. ledhejseporte og ståldøre.

EL: Installationer for brændstofanlæg og SRO-anlæg.

Hvert depot har tre pumpehuse, hvor filtreringsfunktionen bliver centraliseret i det centrale pumpehus. Pumpehusene bliver renoveret indvendigt og rørsystemet ændret i forhold til de ændrede funktioner. Ved hvert pumpehus er placeret fire tanke på 100 m³. Tankene er blevet inspiceret og fået udskiftet brønde og rørforbindelse til pumpehuse.

På depoterne er tankpladser til udlevering/indlevering af brændstof fjernet. I stedet er der blevet etableret en ny dobbeltsidet truck loading station.

Anvendte faggrupper