Industri

Industri

Brøndum leverer industrielle installationer til større og mindre procestekniske anlæg. Vores vigtigste opgave er at sikre, at jeres procesanlæg fungerer optimalt og holder den ønskede kvalitet. 

Industri

Vi udfører industrielle installationer til procestekniske anlæg

Brøndum lægger meget stor vægt på professionel dokumentation, og at den starter ved første leverance til projektet. Vores industrielle installationer dækker bl.a.:

  • Pumpe-, booster- og vekslerstationer
  • Større køle- og varmecentraler
  • ATES anlæg – grundvandskøling
  • Olieinstallationer
  • Tankanlæg

Vores viden om kravene til de produkter, der indgår i din installation, sikrer, at der bliver anvendt de rigtige materialer og komponenter, og at alt er dokumenteret.

Vores industrielle installationer findes bl.a. hos energi- og forsyningsselskaber samt fremstillingsvirksomheder

Brøndum leverer præfabrikerede produkter og industrielle installationer til energi- og forsyningsselskaber samt til en række fremstillingsvirksomheder inden for kemisk industri, farmaceutisk industri, medicinalvareindustri, fødevareindustrien, stål- og plastindustri, mv.

Vi udarbejder løbende rapporter på materialer, svejsekontrol, spændingsmomenter og lignende - afhængig af, hvilke krav vi i planlægningen er blevet enige om. Du har derfor altid et fuldstændigt overblik over, at informationerne om dit projekt dækker dit behov for en sikker og problemfri drift.

 

"Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til et projekt."
Frank Isdan Afdelingschef, Industri Øst
"Skal vi hjælpe med en industriel løsning? Kontakt mig for en uforpligtende snak."
Michael Tom Halleby Afdelingschef, Industri Vest

Sådan har vi hjulpet vores kunder

Det kan vi også hjælpe med