Brøndums kompetencer stikker dybt, og vores erfaring favner bredt

Brøndum designer, installerer, implementerer og servicerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, køl, rørinstallationer, fjernvarme og blik til bygninger og industrianlæg.

Vi udfører vores arbejde med en overordnet målsætning om, at vi lever op til tidens skærpede krav om miljø- og energirigtige installationer og løsninger - og den voksende integration mellem de tekniske fag. Udviklingen er nemlig gået fra at installere komponenter til at levere funktioner, og ofte er funktionerne integreret med hinanden.

I vores arbejde tænker vi i de mest optimale løsninger, og vi tager gerne imod en udfordring, når den opstår. Så kan du være tryg ved leverancen, når opgaven pludselig skifter karakter, eller der opstår nye krav til projektet.

Sådan kan vi hjælpe dig

Rådgivning

Rådgivning ligger i vores natur og findes over alt i Brøndum - fra hver enkelt servicebil, der kører ud fra vores virksomhed, til de store projekterings- og entrepriseopgaver.

Design & projektering

Når du skal renovere din bygning/industrianlæg eller gennemføre et byggeprojekt, er projekteringen et vigtigt sted at starte. Med en effektiv projektering sikrer vi dig et gennemført byggeprojekt.

Projektledelse

Hver bygning og industrielt anlæg er unikt med individuelle udfordringer. Derfor er styring af og prognoser for projektet af afgørende betydning - og at processen med projektledelse bliver fulgt tæt med løbende optimering. 

Installation

Brøndum installerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg.

Service & vedligehold

Med en service- og vedligeholdsaftale er du sikret en effektiv forvaltning af dine bygninger og industrianlæg. Vi samler de tekniske fag i en serviceaftale og tilbyder landsdækkende vagtservice.