Brøndum løser alle former for VVS- og rør-arbejder

Brøndums kompetente VVS-installatører udfører og servicerer store som små projekter både inden for bolig, institutioner, administrations- og erhvervsbyggeri. 

Vi leverer traditionelle VVS-løsninger med sanitære installationer, sol- og jordvarme, spildevandsløsninger og vandbehandlingsløsninger. Vi konverterer varmecentraler og installerer varmevekslere, trykluft og vakuumanlæg. Ligegyldigt om løsningen er en traditionel VVS-installation eller et komplekst anlæg, er driftsøkonomi og energi en del af installationen.

Inden for opvarmning tilbyder vi mange forskellige løsninger fra bl.a. traditionel fjernvarme, forbrændingsanlæg, damp- og varmeanlæg, kedler, kraftvarmeanlæg til mere avancerede opvarmningsløsninger baseret på vedvarende energi i f.eks. varmepumper.

Hos Brøndum er vi uafhængige af materialeleverandører, og derfor kan vi hjælpe dig som kunde med at vælge optimale, produktionseffektive og miljøvenlige systemer og løsninger. Myndighederne har fastsat en række kriterier for denne type arbejde for at sikre en professionel kvalitet. Vores medarbejdere har alle de påkrævede autorisationer, licenser og kvalifikationer til at opfylde myndighedernes krav.

Brøndum VVS

Skræddersyede VVS-løsninger til virksomheder og private

Vores VVS-løsninger er altid skræddersyet, så de passer præcist til dine ønsker og behov. Hvad enten der er tale om større VVS-projekter af industrianlæg og bygninger eller mindre VVS-opgaver i hjemmet.

Ved opgaver hos private bliver du serviceret af en af vores dygtige medarbejdere fra en lokal afdeling nær dig. Det er din garanti for service med nærhed.

Ved større projekter inddrager vi gerne en VVS-ingeniør og VVS-tekniker, som kan hjælpe med rådgivning, design og service. Ofte indgår vi en rådgiverkontrakt med ingeniørfirmaet, som herefter projekterer efter byggeprogram og funktionsudbud. På den måde ligger der ved opstart af entreprisen et færdigt VVS-projekt, som alle parter er enige om omfanget af. 

En anden løsningsmodel kan være, at Brøndum i samarbejde med totalentreprenøren sidder ved sidelinjen i detailprojekteringsforløbet og kan påvirke valg af materialer, føringsveje og øvrige disponeringer, så projektet optimeres på alle områder – både teknisk og økonomisk samt på konstruktionsdelen. Begge samarbejdsformer er gode løsninger, og vores anbefaling afhænger af dit projekt. Ved opstart af entreprisen og i entrepriseforløbet sikrer vi, at alle parter er enige om grundlaget, og diskussioner om hvad der er tillæg eller fradrag, er minimeret – til gavn for et positivt og konstruktivt samarbejde. 

Ole Gregersen
Projektdirektør

Ole Gregersen
Tlf. 2024 5919

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Falkevej 14
8800 Viborg

Telefon

CVR. nr.

44 36 72 46

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.