Energi

Energi

Brøndum skaber energieffektive løsninger i balance. Vi forener den nyeste faglige viden med omfattende erfaring for at skabe energieffektive løsninger, der matcher dine behov og ambitioner. 

Energi

Få energieffektive løsninger i balance

Hos Brøndum tænker vi naturligt energieffektivitet ind i vores løsninger til nybyggeri. Herudover ved vi, at energirenovering og energioptimering af eksisterende bygninger og anlæg stadig har et enormt potentiale.

Derfor hjælper vi vores kunder med alt fra udskiftning af eksisterende tekniske installationer til genanvendelse af overskudsvarme fra køleprocesser og f.eks. serverrum.

Det sparer både din virksomhed og naturen for vigtige ressourcer.

Vi tilbyder et bredt spektrum af energieffektive tekniske løsninger

Brøndum træder til med energirenovering og -optimering og hjælper dig gennem hele processen - fra grundig analyse, rådgivning og gennemgang af dine tekniske løsninger til efterfølgende drift og vedligehold af din bygning eller anlæg.

Vi har altid praksis for øje og sætter en ære i at ramme den ønskede balance mellem miljøhensyn, energioptimering og økonomi. På den måde sikrer vi, at både din virksomhed og naturen sparer ressourcer.

Overskudsvarme gemmer på masser af energi

Lad varmepumpen udnytte spildvarme og få reduceret varmeudgifterne markant til naturgas og olie. Det er både miljøvenligt og økonomisk rentabelt.

Mulighederne for genbrug af overskudsvarme er mange.

  • Genbrug af overskudsvarme fra serverrummet i kontorbygningen via bygningens eksisterende varmesystem
  • Genbrug af spildvarmen fra procesanlæg til rumopvarmning og varmt vand i industrien
  • Genbrug af overskudsvarme fra dit køle- eller ventilationsanlæg til systemløsninger med veksler eller styretavler til energioptimering.

 

 

Få tilskud til dine energibesparende tiltag

Brøndum skaber energieffektive løsninger i balance og garanterer, at de beregnede energibesparelser og garantier holder i hele tilbagebetalingsperioden. Og vi hjælper gerne med at ansøge om tilskud hos Energistyrelsen, som yder tilskud til energibesparende tiltag på overskudsvarme.

Læs mere om tilskud fra Energistyrelsen

Brøndum er godkendt efter VENT-ordningens krav

Alle serviceteknikere hos Brøndum A/S gennemfører service efter VENT-ordningens krav. Det er din garanti for, at vores teknikere er kvalificerede til at servicere ventilationsanlæg og få mest muligt ud af dem.

Læs mere om vores eftersyn
"Brøndum har fokus på energi og bæredygtighed. Kontakt mig og hør mere om vores energiløsninger, og hvordan vi kan hjælpe dig."
Lars Trankjær Direktør (COO)

Sådan har vi hjulpet vores kunder

Sådan kan vi også hjælpe dig