Sprinkler

Sprinkler

Hvert år installerer vi flere tusinde sprinklere i bygninger landet over. Det sikrer os den fornødne indsigt og ekspertise i at designe, installere, implementere og servicere dit sprinkleranlæg. 

Sprinkler

Våd- og tøranlæg

Deluge-anlæg

Preaction-anlæg

Atriumanlæg

Skræddersyede sprinklerløsninger til dit behov

Hvert år installerer vi flere tusinde sprinklere, som sikrer os den fornødne indsigt og ekspertise i at designe, installere, implementere og servicere dit sprinkleranlæg. Brøndum designer, installerer og servicerer sprinkleranlæg af alle typer og fabrikater.

Vi er med i planlægningsfasen af et projekt og hjælper med at sikre, at det rigtige anlæg vælges til det konkrete behov i forhold til bygningens anvendelse, produktion og lagerforhold.

Anlæggene bliver udført efter den standard, som du ønsker - for eksempel danske regler (DBI Retningslinie 251/4001), europæiske regler (DS/EN 12845), Amerikansk standard NFPA eller FM Standard (Factory Mutual Insurance Company).

Brøndum er certificeret i henhold til ISO 9001 for udførelse af sprinkleranlæg og er autoriseret af DBI.

Vores stab består af kompetente projektmedarbejdere, projektledere og teknikere, som sikrer, at opgaverne bliver løst og gennemført på en professionel måde ud fra kundens specifikke behov og krav til den tekniske løsning.

 

"Sprinklere er et af Brøndums fokusområder. Kontakt mig og hør mere om projektering, installation og vedligeholdelse."
Gert Mølgaard Aut. sprinklertekniker

Det kan vi også hjælpe med

Sådan har vi hjulpet vores kunder