Brøndum Installationer

Vi er din garanti for
solidt håndværk

Inden for alle vores faggrupper tilbyder vi tekniske løsninger, der er målrettet præcist til dine behov og ønsker. Fra komplekse store projekter til mindre tværgående opgaver, fra specifikke serviceaftaler til unikke specialer.

Ole Gregersen

Direktør - Installationer

Ole Gregersen
Brøndum Installationer
Vores styrke

Miljø- og
energivenlige
installationer

Brøndum Installationer specialiserer sig i at designe, installere, implementere og vedligeholde energieffektive og kvalitetsorienterede løsninger til både bygninger og industrielle anlæg.

Vores primære målsætning er at imødekomme de skærpede krav til miljø- og energivenlige installationer og løsninger samt den stigende integration mellem de tekniske discipliner. Vi følger med udviklingen, hvor fokus skifter fra enkeltkomponentinstallationer til at levere funktionelle systemer, der ofte er integreret med hinanden.

I vores arbejde stræber vi altid efter de mest optimale løsninger og er åbne for udfordringer, der måtte opstå undervejs. Du kan derfor være sikker på vores leverancer, selv når opgaven ændrer karakter eller der opstår nye krav i projektforløbet.

Specialiseret
teknikentreprenør

Som specialiseret teknikentreprenør ved vi, hvor vigtigt det er med et godt samarbejde mellem de forskellige leverandører på et byggeprojekt. Vi har opbygget en dynamisk organisation, hvor vores kompetencer kan sammensættes efter bygherrens behov og det konkrete projekt.

Vi skaber værdi for dig som kunde ved at bidrage med specialistviden i hver enkelt fase i projektet. Dybden i vores fagkompetencer og vores fokus på kundetilfredshed er din garanti for en kvalificeret, ansvarlig og effektiv indsats.

Vi håndplukker de kompetencer og underleverandører, som passer bedst til netop din opgave og ønsker, og vi forstår at få hele teamet til at tale sammen. På den måde kan du være sikker på, at opgaven bliver leveret til tiden – hver gang.

Stort fokus
på kvalitet

Brøndum Installationer er ISO 9001-certificeret på AVS. Vi arbejder systematisk og målrettet med at vedligeholde og udvikle vores kvalitetsstyringssystem, så vi opfylder alle gældende love og myndighedskrav.

Vi hjælper dig gerne

Brøndum
Installationer

Vi tilbyder

Falkevej 14
8800 Viborg

Telefon

CVR. nr.

44 36 72 46

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.