Ventilationsanlæg og ventilationsløsninger som forbedrer både indeklima og arbejdsklima

Effektiv ventilationsteknologi og et behageligt indeklima er sammen med opvarmning og VVS-teknologi den væsentligste målestok for moderne tekniske bygningsinstallationer.

Godt indeklima og bedre arbejdsklima
Med Brøndums ventilationsanlæg og ventilationsløsninger får du både frisk luft ind i bygningen udefra og luftcirkulation inde i bygningen. Det skaber et godt indeklima og bedre arbejdsmiljø – med både større arbejdsglæde og højere effektivitet til følge.

Den rette ventilation er ligeledes nødvendig i forhold til maskinelt udstyr, produktionsprocesser og beskyttelse af produkter.

Ventilation

Ventilationsløsninger som spænder bredt

Vi leverer et bredt spektrum af løsninger – lige fra klimaanlæg til avancerede renrumsløsninger og energioptimeret industriventilation.

Et typisk ventilationsanlæg justerer som regel luftfugtighed, lugt og temperatur for at skabe et mere behageligt indeklima. Den bagvedliggende teknologi omfatter for eksempel airconditionanlæg, varmepumper, varmevekslere og varmegenvindingsanlæg.

Energiforbrug er et vigtigt parameter i vores tilgang til ventilationsopgaverne.

Vi er med allerede i projekteringsfasen
Vi projekterer og tegner i 3D for på optimal vis at kunne gennemarbejde projekterne. Det giver de bedste muligheder for at præsentere bygherren den valgte løsning. Det sikrer samtidig en meget effektiv projektgennemførelse, der på forhånd er gennemtestet og koordineret.

Ventilation
Ole Gregersen
Projektdirektør

Ole Gregersen
Tlf. 2024 5919

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Falkevej 14
8800 Viborg

Telefon

CVR. nr.

44 36 72 46

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.