Ventilation

Ventilation

Effektiv ventilationsteknologi og et behageligt indeklima er sammen med opvarmning og VVS-teknologi målestokken for moderne tekniske bygningsinstallationer.

Ventilation

Ventilationsanlæg og ventilationsløsninger som forbedrer både indeklima og arbejdsklima

Effektiv ventilationsteknologi og et behageligt indeklima er sammen med opvarmning og VVS-teknologi den væsentligste målestok for moderne tekniske bygningsinstallationer.

Godt indeklima og bedre arbejdsklima
Med Brøndums ventilationsanlæg og ventilationsløsninger får du både frisk luft ind i bygningen udefra og luftcirkulation inde i bygningen. Det skaber et godt indeklima og bedre arbejdsmiljø - med både større arbejdsglæde og højere effektivitet til følge.

Den rette ventilation er ligeledes nødvendig i forhold til maskinelt udstyr, produktionsprocesser og beskyttelse af produkter.

Ventilationsløsninger som spænder bredt

Vi leverer et bredt spektrum af løsninger - lige fra klimaanlæg til avancerede renrumsløsninger og energioptimeret industriventilation.

Et typisk ventilationsanlæg justerer som regel luftfugtighed, lugt og temperatur for at skabe et mere behageligt indeklima. Den bagvedliggende teknologi omfatter for eksempel airconditionanlæg, varmepumper, varmevekslere og varmegenvindingsanlæg.

Energiforbrug er et vigtigt parameter i vores tilgang til ventilationsopgaverne.

Vi er med allerede i projekteringsfasen
Vi projekterer og tegner i 3D for på optimal vis at kunne gennemarbejde projekterne. Det giver de bedste muligheder for at præsentere bygherren den valgte løsning. Det sikrer samtidig en meget effektiv projektgennemførelse, der på forhånd er gennemtestet og koordineret.

Renrumsventilation

Vores løsninger opfylder kravene til luftens renhed, overfladerne i rummet og overfladernes modstandsdygtighed over for forskellige rengøringsmidler. Vores ekspertise spænder fra små renrum og anlæg til store sterile produktionsfaciliteter.

Se, hvilke løsninger vi kan tilbyde

Brøndum er godkendt efter VENT-ordningens krav

Alle serviceteknikere hos Brøndum A/S gennemfører service efter VENT-ordningens krav. Det er din garanti for, at vores teknikere er kvalificerede til at servicere ventilationsanlæg og få mest muligt ud af dem.

Læs mere om vores eftersyn

Det kan vi også hjælpe med

"Brøndum har mange års erfaring inden for ventilationsløsninger. Har du brug en vores ekspertise til et projekt, er du velkommen til at kontakte mig."
Ole Gregersen Projektdirektør, Vest

Sådan har vi hjulpet vores kunder