Vi bygger bro mellem anlæg og drift

Brøndum har mange års erfaring med at levere både entrepriser og driftsopgaver. Derfor ved vi, hvad det kræver at bygge bro mellem anlæg og drift.

Service

Serviceløsninger med nærhed

Vores indgående viden om potentielle driftsudfordringer sikrer, at du som kunde får det optimale samspil mellem den konkrete entrepriseopgave og den fremtidige drift.

Vi leverer service og vedligehold til alle tekniske installationer i bygninger og industrianlæg inden for VVS, ventilation, sprinkler, køl, energi og industri. Vores dybe indsigt og lange erfaring med disse områder betyder, at vi ved, hvad der skal til for at sikre driften nu og fremover.

Via vores hovedkontor i Viborg er du sikret en leverandør med lokal tilknytning og et stærkt kendskab til nærmiljøet.

Det er din garanti for service med nærhed.

Vores styrker er dine fordele

En serviceaftale sikrer mod driftsforstyrrelser

Vi tilbyder serviceaftaler, hvor vi tager hånd om samtlige tekniske installationer. Det sikrer et systematisk vedligehold, høj driftssikkerhed og et helhedsorienteret overblik, der skaber en positiv synergieffekt. Og som i den sidste ende kan spare din virksomhed for kostbare driftsforstyrrelser, der kunne have været undgået.

Hos Brøndum har vi branchens dygtigste montører, installatører og teknikere. De er alle uddannet inden for et eller flere af vores serviceområder, og mange har års erfaring som autoriseret håndværker og rådgiver inden for hver deres felt.

Du får én fast kontaktperson, én kontrakt og ét teknisk vedligeholdelsesbudget. Så bliver det enkelt for dig, mens vi ser på helheden, tænker stort, handler hurtigt og leverer i høj kvalitet.

VVS-service for private

Drømmer du om en ny tilbygning, et nyt badeværelse eller nyt køkken? Eller skal du have skiftet et vandrør og justeret et varmeanlæg? Måske er tagrenden utæt? Uanset om du løber ind i akutte problemer eller har planer om fornyelse, er Brøndum klar til at realisere dine drømme og gøre din hverdag lettere.

Vi kan være med hele vejen fra den indledende rådgivning over løsningen af håndværksmæssige opgaver til den afsluttende finish. Vi lapper eller skifter dit vandrør, justerer dit varmeanlæg og tjekker dine installationer. Men vi installerer også gerne dit nye badeværelse eller hjælper med din nye tilbygning.

Ole Gregersen
Projektdirektør

Ole Gregersen
Tlf. 2024 5919

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Falkevej 14
8800 Viborg

Telefon

CVR. nr.

44 36 72 46

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.