Brøndum tilbyder tekniske installationer i kombination eller separat

Tekniske installationer og samlede tekniske løsninger i bygninger og anlæg bliver mere og mere komplekse og avancerede. Materialer, komponenter og løsninger rummer i dag mere teknologi og kræver i stigende grad styring og indregulering.

Det betyder, at velimplementerede tekniske systemer, design og installationer har stor indflydelse på omkostningerne i den samlede levetid for ejendommen og anlægget – og i det hele taget en fortsat værdibevarelse og miljøbelastning.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Installation

Vores faggrupper

Forskellige tekniske faggrupper spiller en afgørende rolle i byggeri og industri. VVS (Vand, Ventilation og Sanitet) håndterer vandforsyning, afløb og sanitære installationer. Ventilationsfaggruppen sikrer optimal luftkvalitet og indeklima. Sprinkleranlæg er essentielle for brandsikkerheden. Kølefaggruppen står for køleanlæg og temperaturregulering. Energifaggruppen fokuserer på energieffektivitet og bæredygtighed. Industritekniske faggrupper omfatter automation og proceskontrol. Disse faggrupper samarbejder for at sikre optimal funktion, sikkerhed og miljømæssig bæredygtighed i bygninger og industrianlæg.

Ole Gregersen
Projektdirektør

Ole Gregersen
Tlf. 2024 5919

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Falkevej 14
8800 Viborg

Telefon

CVR. nr.

44 36 72 46

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.