Projektinfo

VVS-, sprinkler- og ventilationsopgaver

Brøndum udfører alle former for VVS-, sprinkler- og ventilationsopgaver for DEAS Ejendomme. VVS-opgaverne varierer, og det gør behovet for VVS-service også. Derfor står vi til rådighed 24 timer i døgnet gennem vores døgnbemandede vagtservice.

DEAS Ejendomme – Vejle
For DEAS – Stævnen i Vejle/Kanalfronten (Ejerforeningen) udfører vi løbende VVS-opgaver på ca. 30 lejemål. Opgaverne indbefatter bl.a. udskiftning af batterier og toiletter, stoppede afløb, utætte rør m.v. Herudover udfører vi løbende ventilationsopgaver samt 1 gang årlig varmeservice og 1 gang årlig ventilationsservice.

DEAS Ejendomme – Aarhus og Horsens
For DEAS Ejendomme servicerer vi bl.a. City Vest i Brabrand, hvor vi forestår alt VVS- og sprinklerarbejde. VVS-arbejdet omfatter alt fra udskiftning af toiletter til indregulering af vandmængder ved fx udskiftning af differenstrykregulatorer m.m. Ligeledes udskifter vi jævnligt tærede rør på både vand- og varmeinstallationerne.

Vi kører ligeledes service på en større ejendom på Lichtenbergsgade i Horsens, hvor vi løbende servicerer de ældre VVS-installationer samt udskifter radiatorer og diverse pumper på både vand og varme.

Samarbejdet
Vi får opgaverne (både akutte og øvrige opgaver) tilsendt via mail eller telefon fra DEAS, og så kontakter vi selv beboeren for aftale om mødetidspunkt for udførelse af opgaven.

Vi benytter os af lokale samarbejdspartnere til el-, isolerings- og tømreropgaver.

Anvendte faggrupper