Vi yder solid rådgivning før og under dit projekt

Vi yder solid rådgivning før og under dit projekt

Hos Brøndum sætter vi en ære i at levere den bedste service. Det betyder, at vi løbende optimerer proces og projekt og tilpasser os opgaven, hvis den ændrer sig undervejs.

Vores faglige viden spænder bredt, og vi arbejder målrettet på at optimere projekter, så du som kunde får den bedste kvalitet til den mest fordelagtige økonomi.

Rådgivning ligger i vores natur og findes overalt i Brøndum – fra de store projekterings- og entrepriseopgaver til hver enkelt servicebil, der kører ud fra vores virksomhed.

Vi kender nogen, der kender nogen
Vores relationer rækker langt tilbage. Og årtiers erfaring fra forskellige entrepriser stikker dybt i vores virksomhed. Som kunde kan man være sikker på, at vi har prøvet det meste – og har vi ikke prøvet en opgave, så har vi prøvet noget, der ligner den.

Langvarige kundeforhold, tunge referencer, dyb specialiseret erfaring og stærke leverandøraftaler giver os det bedste afsæt for at realisere dit behov som bygherre.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Vi kommer hele vejen rundt

Design & projektering

Når du skal renovere din bygning/anlæg eller gennemføre et byggeprojekt, er projekteringen et vigtigt sted at starte. Med en effektiv projektering sikrer vi dig et gennemført byggeprojekt.

Projektledelse

Hver bygning/industrielt anlæg er unikt med individuelle udfordringer. Derfor er styring og prognoser for projektet afgørende - og at processen bliver fulgt tæt med løbende optimering. 

Installation

Brøndum installerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg.

Service & vedligehold

Vores service & vedligehold sikrer en effektiv forvaltning af dine bygninger og industrianlæg gennem hele livscyklussen. Vi samler de tekniske fag i en serviceaftale og tilbyder landsdækkende vagtservice.

Vores kompetencer spænder vidt og stikker dybt

"Skal du have gennemført et stort, komplekst projekt eller mindre teknisk tværgående opgaver? Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak."
Ole Gregersen Projektdirektør, Entreprise Vest