Vores stærke projektmodeller sikrer deadlines og aftaler i dit projekt

Hos Brøndum har vi gennem mange års erfaring opbygget en unik viden inden for komplekse tekniske entrepriser. Vi designer, installerer og implementerer de tekniske fag – i samarbejde med bygherres og hovedentreprenørs arkitekter og rådgivere.

Vi gennemfører store og mindre entrepriseprojekter i henhold til en projektledelsesplan, som er en defineret fasemodel og et levende værktøj, der indeholder de enkelte faser i Brøndum. De enkelte processer i vores projekter bliver koblet naturligt sammen med vores ISO-system. I vores stærke projektledelse og udførelse af tværfaglige teknik- eller fagentrepriser har vi også altid fokus på energiledelse og energiklasse i løsningen.

Vi sætter en ære i, at dit projekt bliver løst til tiden, og vi overholder deadlines, aftaler og priser – hver gang.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Vi kommer hele vejen rundt

Rådgivning

Rådgivning ligger i vores natur og findes overalt i Brøndum - fra hver enkelt servicebil, der kører ud fra vores virksomhed, til de store projekterings- og entrepriseopgaver.

Design & projektering

Når du skal renovere din bygning/anlæg eller gennemføre et byggeprojekt, er projekteringen et vigtigt sted at starte. Med en effektiv projektering sikrer vi dig et gennemført byggeprojekt.

Installation

Brøndum installerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg.

Service & vedligehold

Vores service & vedligehold sikrer en effektiv forvaltning af dine bygninger og industrianlæg gennem hele livscyklussen. Vi samler de tekniske fag i en serviceaftale og tilbyder landsdækkende vagtservice.

Vores kompetencer spænder vidt og stikker dybt

"Skal du have gennemført et stort, komplekst projekt eller mindre teknisk tværgående opgaver? Kontakt mig og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig sikkert gennem hele projektet."
Ole Gregersen Projektdirektør, Entreprise Vest