Brøndum tilbyder tekniske installationer i kombination eller separat

Brøndum tilbyder tekniske installationer i kombination eller separat

Tekniske installationer og samlede tekniske løsninger i bygninger og anlæg bliver mere og mere komplekse og avancerede. Materialer, komponenter og løsninger rummer i dag mere teknologi og kræver i stigende grad styring og indregulering.

Det betyder, at velimplementerede tekniske systemer, design og installationer har stor indflydelse på omkostningerne i den samlede levetid for ejendommen og anlægget – og i det hele taget en fortsat værdibevarelse og miljøbelastning.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Vores faggrupper

  • VVS
  • Ventilation
  • Sprinkler
  • Køl
  • Fjernvarme
  • Energi
  • Industri

Vi kommer hele vejen rundt

Rådgivning

Rådgivning ligger i vores natur og findes overalt i Brøndum - fra hver enkelt servicebil, der kører ud fra vores virksomhed, til store projekterings- og entrepriseopgaver.

Design & projektering

Når du skal renovere din bygning/anlæg eller gennemføre et byggeprojekt, er projekteringen et vigtigt sted at starte. Med en effektiv projektering sikrer vi dig et gennemført byggeprojekt.

Projektledelse

Hver bygning og hvert industrielt anlæg er unikt med individuelle udfordringer. Derfor er styring af og prognoser for projekter af afgørende betydning - og at processen med projektledelse bliver fulgt tæt med løbende optimering. 

Service & vedligehold

Vores service & vedligehold sikrer en effektiv forvaltning af dine bygninger og industrianlæg. Vi samler de tekniske fag i en serviceaftale og tilbyder landsdækkende vagtservice.

Vores kompetencer spænder vidt og stikker dybt

"Skal du have gennemført et stort, komplekst projekt eller mindre teknisk tværgående opgaver? Kontakt mig for en uforpligtende snak."
Ole Gregersen Projektdirektør, Entreprise Vest