Vores effektive projektering sikrer dig et gennemført projekt

Vores effektive projektering sikrer dig et gennemført projekt

Med en effektiv projektering sikrer vi dig et optimalt gennemført projekt. Vores brede erfaring og ekspertise inden for vores tekniske faggrupper er din garanti for et optimeret projekt i forhold til design og value-for-money.

Når du skal renovere din bygning/industrianlæg eller gennemføre et byggeprojekt, er projekteringen et vigtigt sted at starte.

En effektiv projektering er med til at minimere risici, øge kvaliteten i projektet og sikre effektiviteten i den videre projektafvikling. På den måde kan vi minimere behovet for ændringer i planlægningen i de senere faser af projektet.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Vi kommer hele vejen rundt

Rådgivning

Rådgivning ligger i vores natur og findes overalt i Brøndum - fra hver enkelt servicebil, der kører ud fra vores virksomhed til de store projekterings- og entrepriseopgaver.

Projektledelse

Hver bygning og hvert industrielt anlæg er unikt med individuelle udfordringer. Derfor er styring af og prognoser for projekter af afgørende betydning - og at processen med projektledelse bliver fulgt tæt med løbende optimering. 

Installation

Brøndum installerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg.

Service & vedligehold

Vores service & vedligehold sikrer en effektiv forvaltning af dine bygninger og industrianlæg gennem hele livscyklussen. Vi samler de tekniske fag i en serviceaftale og tilbyder landsdækkende vagtservice.

Vores kompetencer spænder vidt og stikker dybt

"Skal du have gennemført et stort, komplekst projekt eller mindre teknisk tværgående opgaver? Så kontakt mig og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig sikkert gennem hele projektet."
Ole Gregersen Projektdirektør, Entreprise Vest