Vores erfaring er din tryghed

Vores erfaring er din tryghed

Brøndum har med mere end 75 års erfaring opbygget en unik specialiseret viden inden for en bred vifte af brancher - lige fra hospitaler og kulturhuse til industrianlæg, kontorer og servicebygninger.

Hos Brøndum forstår vi vigtigheden af at balancere byggeri og leveringsplaner med bygherrens fortsatte forretningsdrift. Vi tager altid hensyn til de særlige forhold, der gør sig gældende i forskellige miljøer. På den måde kan du passe din forretning og være tryg ved, at vi tager os af projektet. 

Vi arbejder inden for følgende områder: rådgivning, design og projektering, projektledelse, installation og service & vedligehold.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Sådan kan vi hjælpe dig

Rådgivning

Rådgivning ligger i vores natur og findes overalt i Brøndum - fra hver enkelt servicebil, der kører ud fra vores virksomhed, til de store projekterings- og entrepriseopgaver.

Design & projektering

Når du skal renovere din bygning eller industrianlæg eller gennemføre et byggeprojekt, er projekteringen et vigtigt sted at starte. Med en effektiv projektering sikrer vi dig et gennemført byggeprojekt.

Projektledelse

Hver bygning og hvert industrielt anlæg er unikt med individuelle udfordringer. Derfor er styring af og prognoser for projekter af afgørende betydning - og at processen med projektledelse bliver fulgt tæt med løbende optimering. 

Installation

Brøndum installerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg.

Service & vedligehold

Med en service- og vedligeholdsaftale er du sikret en effektiv forvaltning af dine bygninger og industrianlæg. Vi samler de tekniske fag i en serviceaftale og tilbyder landsdækkende vagtservice.

Vi sikrer dig en effektiv gennemførelse af dit projekt

Inden for alle vores faggrupper tilbyder vi tekniske løsninger, der er målrettet præcist til dine behov og ønsker. Fra komplekse store projekter til mindre tværgående opgaver, fra specifikke serviceaftaler til unikke specialer.

Nedenfor finder du alle vores faggrupper.

Vores kompetencer spænder vidt og stikker dybt