VVS-service for private

VVS-service for private

Drømmer du om en ny tilbygning, et nyt badeværelse eller nyt køkken? Eller skal du have skiftet et vandrør og justeret et varmeanlæg? Måske er tagrenden utæt? Uanset om du løber ind i akutte problemer eller har planer om fornyelse, er Brøndum klar til at realisere dine drømme og gøre din hverdag lettere.

Serviceløsninger med nærhed

Brøndum tilbyder serviceløsninger inden for flere forskellige fagområder. Vores kompetencer spænder fra VVS til ventilation, sprinkler, køl, fjernvarme, energi og blik. Vi arbejder for private boligejere, erhvervsvirksomheder og boligforeninger.

Hos Brøndum kommer vi hele vejen rundt i servicepaletten. Vores ydelser er vidtrækkende, og vi bruger aldrig hænderne uden samtidig at bruge hovedet.

Vi kan være med hele vejen fra den indledende rådgivning over løsningen af håndværksmæssige opgaver til den afsluttende finish. Vi lapper eller skifter dit vandrør, justerer dit varmeanlæg og tjekker dine installationer. Men vi installerer også gerne dit nye badeværelse eller hjælper med din nye tilbygning.

Uanset dit behov, skræddersyr vi en løsning, som passer lige til dig.

Vores styrker er dine fordele

  • Landsdækkende vagt
  • Altid i nærheden
  • Over 75 års erfaring
  • Vores kompetencer spænder bredt

Vi er lige i nærheden

Drømmer du om en ny tilbygning, et nyt badeværelse eller nyt køkken? Eller skal du have skiftet et vandrør og justeret et varmeanlæg? Måske er tagrenden utæt? Uanset om du løber ind i akutte problemer eller har planer, står Brøndum klar.

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Og for at kunne opfylde dem bedst muligt, sætter vi en dyd i at være tæt på vores kunder. Både geografisk og fagligt.

Det betyder, at vi kender vores kunder godt. Og at vi er klar til at hjælpe, når problemerne opstår, eller når der er behov for et godt råd eller to. Vi er din vej til sikre og trygge løsninger med de bedste monteringer og rette installationer fra start.

Vi er altid lige i nærheden.

Kontakt din lokale Brøndum-afdeling

VVS-vagtservice i hele landet - døgnet rundt

Ved et sprunget vandrør eller andre akutte situationer er tid en altafgørende faktor. Derfor er der behov for samarbejdspartnere, som er tilgængelige, har en hurtig reaktionstid, og som kan sikre stabilitet i forhold til forretningen.

Dét er Brøndum. Vi ønsker at levere en høj kvalitet og et højt serviceniveau samtidig med rettidig reaktion og opfølgning på akutte behov - også uden for normal arbejdstid. 

Kontakt os på vagtnummer +45 76 11 71 81. Her vil du få kontakt til et døgnbemandet callcenter, som vil oplyse dig om priser m.v. og straks sætte dig i forbindelse med en af Brøndums medarbejdere.

Det kan vi hjælpe dig med