Vi bygger bro mellem anlæg og drift

Vi bygger bro mellem anlæg og drift

Brøndum har mange års erfaring med at levere både entrepriser og driftsopgaver. Derfor ved vi, hvad det kræver at bygge bro mellem anlæg og drift.

Serviceløsninger med nærhed

Vores indgående viden om potentielle driftsudfordringer sikrer, at du som kunde får det optimale samspil mellem den konkrete entrepriseopgave og den fremtidige drift.

Vi leverer service og vedligehold til alle tekniske installationer i bygninger og industrianlæg inden for VVS, ventilation, sprinkler, køl, fjernvarme, energi og blik. Vores dybe indsigt og lange erfaring med disse områder betyder, at vi ved, hvad der skal til for at sikre driften nu og fremover.

Med hovedkontor i Viborg og afdelinger i RandersAalborg og Hvidovre er du sikret en leverandør med lokal tilknytning og et stærkt kendskab til nærmiljøet.

Det er din garanti for service med nærhed.

Vores styrker er dine fordele

  • Landsdækkende vagt
  • Altid i nærheden
  • 75 års erfaring
  • Vores kompetencer stikker dybt

En serviceaftale sikrer mod driftsforstyrrelser

Vi tilbyder serviceaftaler, hvor vi tager hånd om samtlige tekniske installationer. Det sikrer et systematisk vedligehold, høj driftssikkerhed og et helhedsorienteret overblik, der skaber en positiv synergieffekt. Og som i den sidste ende kan spare din virksomhed for kostbare driftsforstyrrelser, der kunne have været undgået.

Hos Brøndum har vi branchens dygtigste montører, installatører og teknikere. De er alle uddannet inden for et eller flere af vores serviceområder, og mange har års erfaring som autoriseret håndværker og rådgiver inden for hver deres felt.

Du får én fast kontaktperson, én kontrakt og ét teknisk vedligeholdelsesbudget. Så bliver det enkelt for dig, mens vi ser på helheden, tænker stort, handler hurtigt og leverer i høj kvalitet.

Brøndums salgs- og leveringsbetingelser

Du er sikret den bedste service med vores landsdækkende vagtservice

Ved et sprunget vandrør eller andre akutte situationer er tid en altafgørende faktor. Derfor er der behov for samarbejdspartnere, som er tilgængelige, har en hurtig reaktionstid, og som kan sikre stabilitet i forhold til forretningen.

Dét er Brøndum. Vi ønsker at levere en høj kvalitet og et højt serviceniveau samtidig med rettidig reaktion og opfølgning på akutte behov - også uden for normal arbejdstid. 

Kontakt os på vagtnummer +45 76 11 71 81. Her vil du få kontakt til et døgnbemandet callcenter, som vil oplyse dig om priser m.v. og straks sætte dig i forbindelse med en af Brøndums medarbejdere.