Vesterport, Horsens

Vesterport, Horsens

Boligforeningen AAB er i gang med en omfattende renovering af 210 lejeboliger og ni erhvervslejemål i Vesterport i Horsens. Brøndum har VVS-entreprisen på projektet.

15.000 m²

Omfanget af opgaven

kr. 12,8 mio.

Entreprisesum

AAB

Bygherre

Rambøll A/S

Rådgivende ingeniører

Ginnerup Arkitekter

Arkitekt

september 2016 - september 2019

Projektperiode

Renovering af boliger i Vesterport i Horsens

Renoveringen af boligerne i Vesterport i Horsens skal sikre, at kvaliteten kommer til at svare til det, som de fleste lejere forventer i dag. Moderniseringen består bl.a. af nye køkkener og badeværelser i alle lejligheder og erhvervslejemål.

Brøndum står for at etablere nye brugsvands-, afløbs- og varmeinstallationer samt for montering af ny sanitet. Derudover installerer Brøndum helt nye boligunits i hver enkelt bolig, så de får deres eget teknikarrangement. Før renoveringen var det den gamle varmecentral og centralanlæggene i kældrene, som forsynede boligerne med vand og varme.

Badeværelserne bliver udført med gulvvarme og fliser, mens de resterende rum får nye radiatorer og trægulv. Alle køkkener får helt nye installationer, elementer og hårde hvidevarer.

Renoveringsopgaver som denne adskiller sig fra andre byggeprojekter ved, at entreprenørerne arbejder særdeles tæt på afdelingens beboere. Brøndums medarbejdere er derfor meget opmærksomme på at udvise hensyn og forståelse for beboerne samt på at opretholde driften for de omkringliggende boliger. Derved kan de beboere, der stadig bor i bebyggelsen, opretholde en normal levevis med alle funktioner i behold.

Anvendte faggrupper

"Har du spørgsmål til projektet eller vores faggrupper? Så kontakt mig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig."
Ole Gregersen Projektdirektør

Sådan har vi også hjulpet vores kunder