Forsvaret, Flyvestation Skrydstrup

Forsvaret, Flyvestation Skrydstrup

Forsvarets flyvestation i Skrydstrup i det sydlige Jylland, som er hjemsted for den danske styrke af F-16 jagerfly, renoverer POL-depotområder.

kr. 23,0 mio.

Entreprisesum

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Bygherre

14

Gns. bemanding

Niras A/S

Rådgivende ingeniører

maj 2015 - juli 2016

Projektperiode

Installationsarbejde på brændstof- og bygningsinstallationer på Flyvestation Skrydstrup

Brøndum har i forbindelse med renoveringen af Flyvestation Skrydstrup udført installationsarbejde på brændstof- og bygningsinstallationer på to depotområder.

Vi har udført følgende opgaver:

JORD: Olieledninger i jord, nedbrydning af truck loading station (TLS), tankbrønde og autopåfyldning, afløbsarbejder på depotområder, sløjfning af 100.000 l tanke, nedbrydning af hydrantområder med afløbsarbejder på hydrantområder.

BETON: Tilbygning til scraper pit

BRÆNDSTOF: Filterhuse, pumpehuse, TLS, tankbrønde, olieledninger i jord, udskiftning af olieledninger, demontering af hydrantområder, olieinstallationer i scraper pit med nye tanke og indbygget doseringspumpe.

STÅL: Tilbygning til scraper pit inkl. ledhejseporte og ståldøre.

EL: Installationer for brændstofanlæg og SRO-anlæg.

Hvert depot har tre pumpehuse, hvor filtreringsfunktionen bliver centraliseret i det centrale pumpehus. Pumpehusene bliver renoveret indvendigt og rørsystemet ændret i forhold til de ændrede funktioner. Ved hvert pumpehus er placeret fire tanke på 100 m³. Tankene er blevet inspiceret og fået udskiftet brønde og rørforbindelse til pumpehuse.

På depoterne er tankpladser til udlevering/indlevering af brændstof fjernet. I stedet er der blevet etableret en ny dobbeltsidet truck loading station.

Download referenceark

Anvendte faggrupper

Sådan har vi også hjulpet vores kunder

"Har du spørgsmål til projektet eller til vores faggrupper, er du velkommen til at kontakte mig."
Mikael Bloch Projektchef, Projekter Vest - region Midt/Nord