Carlsberg Byen

Carlsberg Byen

Lige mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro ligger bykvarteret Carlsberg Byen. Et område, hvor der i de seneste år er skudt boliger, institutioner, kulturliv og grønne områder frem. Til dele af byggeriet i området har Brøndum leveret sprinkler- og køleinstallationer.

57.000 m²

Omfanget af opgaven

kr. 22,8 mio.

Entreprisesum

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S

Bygherre

8-10

Gns. bemanding

Rambøll A/S

Rådgivende ingeniør

2014-2016

Projektperiode

Sprinkler- og køleinstallationer til byggeri med særligt høje kvalitetskrav

Det er i høj grad det blandede byggeri, der gør Carlsberg Byen speciel. Helt fra begyndelsen har det været besluttet, at kvarteret skal rumme et miks af kultur og aktiviteter, boliger, kontorer, butikker og institutioner.

Brøndum har leveret sprinkler- og køleinstallationer til nogle af bygningerne i området, nærmere betegnet Campus Carlsberg og Bohrs Tårn. På Campus leverede vi både sprinkler og køl, mens vi i Bohrs Tårn udelukkende stod for projektering og installation af sprinkler.

Bygherre har stillet høje kvalitetskrav til begge byggerier, og Brøndum blev valgt som leverandør grundet vores evne til at levere kvalitetshåndværk inden for VVS og sprinkler. Vores autoriserede sprinklerafdeling er selvprojekterende og rummer en række fagligt dygtige medarbejdere med specialisterfaring og -kompetencer.

Campus Carlsberg og Bohrs Tårn stod færdig i 2016, og sidstnævnte er med sine 29 etager det højeste hus i København, der er beboet.

Anvendte faggrupper

"Har du spørgsmål til projektet eller vores faggrupper, så kontakt mig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig."
Peter Korsgaard Jensen Afdelingschef, Sprinkler

Sådan har vi også hjulpet vores kunder