Blandt Danmarks ældste og største teknikentreprenører

Blandt Danmarks ældste og største teknikentreprenører

I Brøndum er vi helhedsorienterede specialister, som i en tidlig dialog med vores kunder leverer tekniske løsninger i høj kvalitet. Årtiers erfaring og utallige projekter har formet vores virksomhed til det, den er i dag.

554 mio. kr.

Omsætning

399 medarbejdere

Medarbejderstyrke

10 lokale afdelinger

I Danmark og Grønland

Blandt landets største og ældste teknikentreprenører

Årelang erfaring og utallige projekter har formet vores virksomhed til det, den er i dag. En moderne, familieejet entreprenørkoncern, der sætter godt håndværk over alt andet, og som holder en aftale.

Vores navn er garanti for godt arbejde

Vi er stolte af vores arbejde og lægger gerne navn til – bogstaveligt talt. Brøndum-navnet er garanti for godt arbejde - og det har det været de sidste 75 år.

Stort fokus på kvalitet

Brøndum er ISO 9001-certificeret. Vi arbejder systematisk og målrettet med at vedligeholde og udvikle vores kvalitetsstyringssystem, så vi opfylder alle gældende love og myndighedskrav.

Helhedsorienterede specialister

Brøndum designer, installerer og servicerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, sprinkler, ventilation, køl og fjernvarme til bygninger og industrianlæg. I Danmark, i Grønland og internationalt.

Det er den korte historie, og den begyndte i 1943.

I dag er Brøndum en landsdækkende virksomhed og fagligt velfunderet samarbejdspartner, som udfører både mindre og store projekter med fokus på energi og bæredygtighed. Helhedsorienterede specialister, som i en tidlig dialog med vores kunder leverer tekniske løsninger i høj kvalitet med afsæt i årtiers erfaring som teknikentreprenør og serviceforretning.

Selskabsstruktur

Brøndum Installationer Holding ApS er moderselskab for selskaberne i Brøndum installationskoncern.

  • Alle aktiviteter omkring teknikentrepriser og teknisk service er koncentreret i Brøndum A/S, som primært arbejder på det danske marked. 
  • Aktiviteter i Nordatlanten og i dele af Grønland udføres i Brøndum Grønland & Nordatlanten, som hører under Brøndum A/S.
  • De grønlandske aktiviteter udføres i datterselskabet Brøndum Grønland A/S med afdelinger i byerne Nuuk, Sisimiut og Ilulissat.
  • Stålkonstruktioner og bygningsstål udføres i Brøndum Stål ApS

Brøndum har hovedkontor i Viborg og afdelingskontorer i større danske og grønlandske byer. Vores lokale afdelinger sikrer en lokal tilknytning og et stærkt kendskab til nærmiljøet.

Vores historie er din fordel

Brøndum blev etableret i 1943 af Axel Brøndum og har lige siden været en familieejet virksomhed.

Vi er i dag blandt landets største og ældste teknikentreprenører med kernekompetencer inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme, køl, energi, stål og industrielle installationer.

Se vores historiske milepæle

Logo

Brøndum har et enkelt logo med et genkendeligt udtryk, som er skabt tilbage i 1943 af virksomhedens grundlægger, Axel Brøndum.

Her kan du downloade Brøndums logo i forskellige formater.

Download Brøndums logo

Tag et spadestik dybere

Seneste nyheder