Specialkonstrueret pumpehus til Niels Due Jensens Plads

21. september 2020

I Bjerringbro er ”Niels Due Jensens Plads” blevet indviet. Grundfos står bag det nye rum i byen, som er fyldt med vandaktiviteter og vandkunst. Hele pladsen forsynes med vand fra et specialkonstrueret pumpehus, som er en flerfunktionel overdækning bestående af både en scene til koncerter og teater, teknisk udstyr samt ikke mindst pumperne til vandinstallationerne.

Pumpehuset har været et stort ønske for den tidligere koncernchef for Grundfos, Niels Due Jensen.

Hos Brøndum Stål er vi rigtig stolte over at have ført ønsket om det meget specielle pumpehus ud i livet. Vi har projekteret, tegnet, produceret og monteret hele stålkonstruktionen samt beklædt alle siderne med stålplader i skæve vinkler, spejlplader i lofter og på sider samt forskellige overfladebehandlinger.

”Vi har skullet levere en smedeløsning ud over det sædvanlige. Ikke to emner i stålkonstruktionen har været ens, og alle dele har været unikke med hver deres krav til tolerance. Men det gør bare, at vi er endnu mere tilfredse og stolte over at være nået godt i mål,” siger Henrik Sloth, afdelingschef for Entreprise i Brøndum Stål.

Indvielsen af pladsen og det nye pumpehus fandt sted 12. september som et lukket arrangement. Det var oprindeligt planlagt at holde indvielsen som en større folkefest, men det har corona-situationen midlertidigt sat en stopper for. Grundfos forventer at holde en større indvielse, når restriktionerne lempes.

"Vil du høre mere om løsningen, og hvad vi kan gøre for dig? Du er velkommen til at kontakte mig."
Henrik Sloth Afdelingschef, Entreprise - Brøndum Stål