På udkig efter nye dygtige lærlinge på årets udd. messe

15. januar 2018

Brøndum har netop været til uddannelsesmesse på AARHUS TECH – på udkig efter nye VVS-lærlinge, som vi kan styrke Brøndum med. Vi fik lejlighed til at snakke med en masse engagerede unge mennesker, der spurgte nysgerrigt ind til, hvad man laver som VVS-montør. En af dem, der kunne svare på de unges spørgsmål, er Michael Bjørn, afdelingschef for Service. Han er selv uddannet VVS-montør og blikkenslager og har arbejdet mange år i faget.

- Det var rigtig godt at møde og snakke med de unge, for mange af dem havde faktisk en del fordomme om VVS-faget. ”Sætter man bare toiletter op en hel dag?” ”Bliver det ikke kedeligt kun at skifte vandhaner?” Her fik jeg chancen for at fortælle dem, at en VVS’er laver langt mere end det. Opgaverne varierer fra dag til dag, og man arbejder på mange forskellige projekter, bl.a. med at reparere rør og anlæg, udføre tagdækning, montere badeværelser osv., fortæller Michael Bjørn.

Og Brøndum har brug for, at flere unge får øjnene op for de mange fordele ved VVS-faget. Det siger HR-konsulent hos Brøndum, Bodil Blom, der også var til stede på messen og fik sig nogle gode snakke med en række potentielle lærlinge.

- Vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar for at uddanne flere unge lærlinge – både over for de unge, for samfundet og for os selv som virksomhed, der også i fremtiden skal kunne tilbyde vores kunder de mest kompetente medarbejdere. I dag har Brøndum 22 lærlinge, og vi arbejder målrettet på at tage endnu flere lærlinge ind. Derfor håber jeg også, at vores tilstedeværelse på messen kan få nogle dygtige drenge og piger til at henvende sig, siger Bodil Blom. 

Brøndum tilbyder lærepladser inden for disse felter:

  • Ventilationstekniker
  • VVS-installationstekniker
  • VVS- og energispecialist
  • Blikkenslager
  • Energitekniker
  • Teknisk designer
  • Smed / svejser

Hvordan bliver jeg lærling i Brøndum?

"Er du interesseret i en læreplads, eller har du spørgsmål om, hvordan det er at være lærling i Brøndum? Du er velkommen til at kontakte mig."
Bodil Blom HR-konsulent

Et udpluk af vores lærlinge

Det laver vi hos Brøndum