Ny rammeaftale for Høje Taastrup Fjernvarme

6. december 2018

Brøndum er endnu en gang blevet tildelt en rammeaftale for Høje Taastrup Fjernvarme. Aftalen omfatter rørentreprisen for jord- og rørarbejder vedr. etablering af fjernvarmeledninger for Høje Taastrup Fjernvarme.

Brøndums fjernvarmeafdeling kan ikke få armene ned i denne tid. Brøndum er nemlig endnu en gang blevet tildelt rammeaftalen for Høje Taastrup Fjernvarme (HTF), som omfatter rørentreprisen for jord- og rørarbejder vedr. etablering af fjernvarmeledninger.

”Det er med stor glæde, vi har skrevet under på en ny rammeaftale for Høje Taastrup Fjernvarme, da vi har haft rammeaftalen i huset gennem de seneste 10 år. Vi glæder os til at kunne fortsætte det gode samarbejde,” siger Thomas Larsen, afdelingschef for Brøndum Fjernvarme.

Stigende behov for etablering af fjernvarme
Brøndums seneste 10-årige rammeaftale for HTF har bl.a. omfattet tilpasning, etablering og sammensvejsning af rør, kontrol og tæthedsprøver af svejsninger samt mufning af alle svejsninger.

Årsagen til det omfattende arbejde er, at der i de seneste år er sket en stigning i antallet af nye borgere, der vælger at bosætte sig i Høje Taastrup Kommune. Kommunen udfører derfor årligt en række udstykninger, og til alle disse skal der føres fjernvarme. Det hjælper Brøndum med.

Herudover er der stigende utætheder i de ældste dele af systemet, hvilket gør det nødvendigt løbende at renovere dele af ledningsnettet. Denne del varetager vi også.

Brøndums nye rammeaftale med HTF løber fra januar 2019 og et år frem med mulighed for forlængelse i op til 5 år.

Sådan har vi også hjulpet vores kunder

"Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til et fjernvarmeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte mig."
Thomas Larsen Afdelingschef, Fjernvarme