Installationer med fokus på design og kvalitet til Kistefos Museum

20. september 2019

Det nye Kistefos Museum ”The Twist”, som er tegnet af BIG – Bjarke Ingels Group, er netop blevet indviet.

Brøndum International har som underentreprenør til Bladt Industries leveret og monteret sprinkler, ventilation, VVS og køl til det spektakulære byggeri.

Den arkitektoniske perle midt i det norske landskab er udover et museum og en skulptur også en bro,  som forbinder syd- og nordsiden af Randselva-floden ved Oslo. Museumsbygningen "The Twist" udgøres af en rektangulær form, der er vredet 90 grader, og som dækker et 60 m langt spænd over floden. Der er tale om en meget kompleks konstruktion, som ifølge totalentreprenør Bladt Industries vejer hele 380 ton.

Særlige krav til installationerne
Også installationsmæssigt har det været en avanceret opgave, som har stillet anderledes og særligt høje krav til udførelsen. Teamet hos Brøndum International har derfor arbejdet hårdt for at løse den både spændende og udfordrende opgave - og desto mere tilfredsstillende har det været at komme godt i mål med projektet. 

”Det har virkelig været et projekt ud over det sædvanlige. Særligt ”twistet” har været en udfordrende og spændende opgave at løse installationsmæssigt, idet der har været taget 3D-modeller i brug for at få alle detaljer med. Men nu er projektet afsluttet, og vi er utrolig stolte over at have været med til at realisere det imponerende museum,” fortæller Henning Andersen, Project Manager hos Brøndum International.

Da design og kvalitet har været i højsædet i hele byggeriet, har der været stillet store krav til finish af alle installationer - også under montagen af sanitet. Brøndum kan derfor med stolthed sige, at vi har leveret det, som BIG selv betegner som ”toiletter i verdensklasse”.

Kistefos Museum blev indviet onsdag den 18. september 2019 med deltagelse af bl.a. H.K.H. Kronprins Frederik.

Mere om Kistefos Museum

"Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til et lignende projekt."
Henning Andersen Project Manager

Se flere af vores internationale projekter