Generationsskifte i Brøndum Grønland A/S

Den 30. april finder et generationsskifte i Brøndum Grønland A/S sted, når Lars Trankjær, nuværende Direktør Grønland & Nordatlanten, overtager posten som Adm. Direktør i Brøndum Grønland A/S.

Nuværende Adm. Direktør i Brøndum Grønland A/S, Vagn Fredriksen, der har været ansat i Brøndum siden 1983, fortsætter som konsulent og medlem af Bestyrelsen i Brøndum Grønland A/S.

Vagn Frederiksen har længe haft et ønske om et generationsskifte og udtaler i forbindelse med sin fratræden:

- At få Brøndum integreret i det grønlandske samfund og at være en del af det grønlandske samfund har været en spændende personlig oplevelse i en karriere tæt bundet sammen med den grønlandske kultur og natur. 

Posten som ny Adm. Direktør Brøndum Grønland A/S går til Lars Trankjær, nuværende Direktør Brøndum Grønland & Nordatlanten. 

Lars Trankjær har flere års erfaring med teknikentreprise og serviceforretning i det grønlandske marked, og udtaler:

- Jeg ser frem til at føre Brøndum Grønland A/S videre, og i en tidlig dialog med vores kunder levere tekniske løsninger i høj kvalitet, kombineret med en unik lokal og kulturel viden. Netop i disse år er vi i fuld gang med eksekvering af en ny strategisk retning for Brøndum Grønland A/S. En strategi, der skal bringe os helt i top inden for levering af tekniske løsninger og samtidig sikre en fortsat attraktiv arbejdsplads. 

Samtidig er Afdelingsleder for Brøndums afdeling i Nuuk, Lasse Bøgeskov Mousten, som har været bosat i Nuuk siden 2007, udnævnt til Afdelingsdirektør for området Nuuk Kommune og Sydgrønland (kommuneqarfik sermersooq og Kommune Kujalleq). 

 

Yderligere oplysninger

Lars Trankjær, Direktør Brøndum Grønland & Nordatlanten
Adm. Direktør Brøndum Grønland A/S per 30. april 2022

Telefon: +299 27 41 46   

E-mail: ltra@brondum.gl

 

Om Brøndum Grønland A/S

Brøndum Grønland A/S har over 30 års erfaring i landets byggebranche og har siden 1982 hjulpet kunder i hele Grønland med løsninger inden for Brøndums specialer VVS, sprinkler, ventilation, fjernvarme og elinstallationer til både boliger, erhverv, institutioner og industrianlæg. Geografisk er Brøndum Grønland A/S fast til stede i Nuuk, Sisimiut, Kangerlussuaq og Ilulissat og på Thule Air Base, dog udføres der opgaver på tværs af hele Grønland.

Læs om Brøndum Grønland A/S på brondum.gl