Brøndum Stål leverer 72 altaner og trapper til boligbyggeri i Aarhus

13. maj 2019

Til en del af boligbyggeriet på Gasa-grunden i Aarhus leverer Brøndum Stål altaner, trapper, værn og trappeløb. TK Stål står for montering af elementerne.

På en ny, stor udstykning i Tilst ved Aarhus, kaldet Gasa-grunden, skal der etableres 600-700 nye boliger med ca. 140.000 samlede etagemeter.

Boligerne opføres på en industrigrund, der tidligere husede blomstervirksomheden Gasa. Området er udlagt til et nyt kvarter med blandet boligbebyggelse med etageboliger i karréstrukturer samt rækkehuse, der er beliggende omkring et centralt hovedstrøg. Herudover vil der være lettere erhverv og en dagligvarebutik.

”Til en del af byggeriet har vi hos Brøndum Stål sammen med TK Stål fået til opgave at levere og montere en række stålelementer. Nærmere betegnet står vi for levering af 72 altaner, 11 udvendige trapper samt små 200 lbm værn ved 6 indvendige trappeløb. Vi glæder os til samarbejdet med både TK Stål og bygherre,” fortæller Henrik Sloth, der er salgs- og tilbudsansvarlig hos Brøndum Stål.

Brøndum Stål leverer løbende altaner og trapper fra august til december 2019. Levering og montering af de indvendige værn bliver afsluttet omkring februar 2020.

Boligerne på Gasa-grunden skal efter planen stå klar til indflytning i løbet af 2020.

"Hvis du har spørgsmål til projektet, eller brug for hjælp til en lignende løsning, er du velkommen til at kontakte mig."
Henrik Sloth Salgs- og tilbudsansvarlig