Brøndum køber Thomsen & Fals i Aalborg og hejser endnu et flag i Nordjylland

Den 27. august 2021 hejser Brøndum endnu et flag i Nordjylland, når den rådgivende installatørvirksomhed og servicecentret, Thomsen & Fals i Aalborg, overgår til Brøndum-koncernen.

Brøndum er allerede til stede i Aalborg, og med opkøbet styrkes tilstedeværelsen og kompetencerne i Nordjylland massivt.

- Vi er glade for at kunne udvide vores service- og projektforretning i Nordjylland, hvor vi også har flere større projekter, og hvor flere af vores servicefolk er bosiddende. Da muligheden for at købe Thomsen & Fals bød sig, var vi ikke i tvivl om, at virksomheden vil passe rigtig godt ind i den fremtidige udvikling af Brøndum, og samtidig er vi glade for at kunne bevare tæt på 100 arbejdspladser, fortæller administrerende direktør Tue Sjøntoft.

Direktøren og 100 ansatte går med over til Brøndum

For få dage siden så ledelsen i Thomsen & Fals sig desværre nødsaget til at begære virksomheden konkurs. Nu overtager Brøndum Thomsen & Fals’s VVS, el- og ventilationsforretning og cirka 100 ansatte, og den tidligere direktør, Morten Fals, følger med over til Brøndum-koncernen.

Og netop VVS og ventilation har Brøndum god erfaring med.

- Vi har lange erfaringer med større entrepriseprojekter på Sjælland og i Jylland, og med vores nuværende forretningsenhed inden for VVS og ventilation er Brøndum et oplagt valg til at overtage denne virksomhed, forklarer Tue Sjøntoft.

- Thomsen & Fals er en dygtig og velrenommeret virksomhed med mange loyale kunder. Vi er naturligvis kede af, at det i den sidste uge ikke har været muligt at yde den service, som kunderne fortjener. Det er derfor ekstra glædeligt, at vi nu kan love alle kunder, at de igen fra på mandag kan blive betjent med præcis de medarbejdere, som de kender og er trygge ved – blot nu som en del af Brøndum A/S, siger Morten Fals.

Som en del af aftalen forbliver Thomsen & Fals på deres nuværende adresse i Aalborg. Brøndum vil i en periode videreføre Thomsen & Fals navnet, mens den bedste integration for medarbejderne planlægges. Med opkøbet af Thomsen og Fals styrker Brøndum sine mål om at være både landsdækkende og lokal teknikentreprenør med service, vedligehold og grønne tekniske løsninger.

Yderligere oplysninger

Tue Sjøntoft, adm. direktør
Telefon +45 91375145
E-mail: tue@brondum.dk

Om Brøndum Brøndum er en af Danmarks største og ældste teknikentreprenører med over 400 medarbejdere fordelt over hele landet og i Grønland. Vi er specialiseret i VVS, ventilation, sprinkler, køl, fjernvarme og energi, og vi leverer kvalitetsløsninger og service til private boliger, bygninger og industrianlæg til hele Rigsfællesskabet. Læs mere om koncernen her