Brøndum inviterer til ishockeykamp i Gigantium

Brøndum er kampsponsor for Aalborg Pirates, og inviterede 9. februar kunder og samarbejdspartnere til virksomhedspræsentation, middag og ishockeykamp i Gigantium Idræts- og Kulturcenter i Aalborg.

VIP kundeeventet er et led i integrationen af Brøndum i Aalborg og opbygningen af regionen Nordjylland.

”Med en etableret og lokal serviceforretning i Aalborg fortsætter vi med at udvikle Aalborg og Nordjylland som region i Brøndum,” sagde Brøndums adm. direktør Tue Sjøntoft.

Salgsdirektør Morten Fals præsenterede det tekniske team i Servicecenter Nordjylland og understregede, at den faglige stolthed er en del af Brøndums DNA.

Virksomhedspræsentationen og middagen var optakt til ishockeykampen Pirates vs. Frederikshavn White Hawks med siddepladser på første parket. Servicechef Henrik Jensen gav pucken op og startede kampen.

De 198 meter LED bannere, installeret af Brøndum Servicecenter Nordjylland, dannede en flot ramme om kampen. I pausen kørte Brøndums servicebiler på isen i kortege.

Alt i alt en oplevelsesrig aften med Brøndums kunder og samarbejdspartnere i uformelle rammer, muliggjort af Morten Fals og Aalborg Pirates adm. direktør, Lars Laursen.

Fotos: Svend Christensen - Fotograferne Nibe og Morten Fals.