Brøndum Grønland fylder 40 år

Brøndum Grønland A/S har siden sin opstart i 1982 som søsterselskab til Brøndum A/S været en central aktør i den grønlandske byggebranche.

Hver dag mærker Brøndum Grønland interessen for energieffektive kvalitetsløsninger i samarbejdet med deres kunder.

Specialister i komplekse tekniske løsninger

Der er sket meget på de fire årtier, og Brøndum Grønland er i øjeblikket engageret i store tekniske entrepriser.

Projekterne omfatter blandt andet lufthavnsbyggeriet i både Nuuk og Ilulissat, adskillige boligbyggerier, Nuuks nye brandstation og landets største igangværende byggeri - den nye storskole i Nuuk. Samtidig er Brøndum Grønland også, særlig i Sisimiut, meget aktiv inden for konvertering af oliekedler til varmepumpeløsninger og har generelt fokus på energi og bæredygtighed.

Når man rammer ét af de skarpe hjørner, er det meget naturligt, at man får lidt tanker og refleksioner omkring både fortid og fremtid:

- Vi har en lang historik i Grønland og ønsker også i fremtiden at være den fortrukne samarbejdspartner som teknikentreprenør inden for byggeri, infrastruktur og industri. Vi er i fuld gang med at eksekvere en ny strategisk retning for Brøndum Grønland, der skal bringe os helt i top inden for levering af tekniske løsninger og samtidig sikre en fortsat attraktiv arbejdsplads, siger adm. direktør, Brøndum Grønland, Lars Trankjær.

Lokal forankring og et godt arbejdsmiljø

Viden og erfaring er tillært gennem konkrete projekter, som gennem tiden har gjort en forskel.

At Brøndum Grønland er dér, hvor virksomheden er i dag, er resultatet af en målrettet strategisk indsats. Alt sammen hjulpet godt på vej af engagerede medarbejdere og lokal forankring.

Den lokale forankring er ét af varemærkerne for Brøndum Grønland. Det samme er kvalitetsbevidsthed og et højt serviceniveau - både i forhold til opgaver for private kunder, omfattende teknikentrepriser i storskala projekter eller komplette løsninger til industrien.  

Tidligere adm. direktør, Brøndum Grønland, og nu bestyrelsesmedlem Vagn Frederiksen var med til at etablere Brøndum i Grønland. At være en del af det grønlandske samfund var for ham en spændende personlig oplevelse i en karriere, som var tæt bundet sammen med den grønlandske kultur og natur.

Samtidig har Brøndum Grønland et stort fokus på lærlingeforløb, videreuddannelse, kompetenceløft og det gode arbejdsmiljø.

- Det har stor betydning, at vi har de rette folk med de rette kompetencer, og at medarbejderne trives i deres arbejde, mener afdelingsdirektør Nuuk, Lasse Bøgeskov Mousten, som har været bosat i Nuuk med sin familie siden 2007 og med sin fortsatte lokale tilstedeværelse og sit kendskab, er med til at skabe relationer til nuværende og kommende samarbejdspartnere i området.

I dag udfører Brøndum Grønland opgaver på hele Grønland og er fast til stede i Nuuk, Sisimiut, Kangerlussuaq og Ilulissat og på Thule Air Base.

Yderligere information

Lars Trankjær, Adm. direktør Brøndum Grønland
T: +299 27 41 46
E: ltra@brondum.gl