Brøndum A/S er ny sponsor for Viborg HK

8. september 2017

Når Viborgs håndboldkvinder igen byder velkommen til ligahåndbold i VIBOCOLD Arena, er det med et nyt sponsorlogo bag på shortsene. Brøndum A/S er ny sponsor for Viborg HK’s kvindehold, og det glæder administrerende direktør for Brøndum-koncernen Jes Jensen.

- Som virksomhed med hovedsæde i Viborg er vi glade for at kunne støtte op om byens lokale håndboldkvinder. Samtidig gør holdet det rigtig godt på både den nationale og internationale scene, og derfor betragter vi sponsoratet som et effektivt middel til at skabe endnu mere synlighed omkring Brøndum-koncernen. Ikke kun i Viborg, men over hele landet og uden for Danmarks grænser, hvor vi også opererer, siger Jes Jensen.

Også til glæde for kunder og medarbejdere

Brøndum har afdelinger i både Viborg, Aarhus, Herning, Kolding og Hvidovre, og derfor er det afgørende, at sponsoratet ikke er centreret omkring Viborg.

- Viborg HK's kvindehold har en stor national opbakning og spiller kampe i hele Danmark. Det giver os som virksomhed mulighed for at give vores samarbejdspartnere og medarbejdere landet over masser af underholdning, spænding og god stemning i hallen, når de på skift kan gøre brug af de billetter, som sponsoratet også indeholder, siger Jes Jensen.

Byens hold - med national rækkevidde

Viborg  HK er Danmarks største håndbold-brand og har gennem tiden vundet et hav af titler, inkl. 14 DM guld, tre Champions League mesterskaber, ti pokalsejre, tre EHF cup titler og en enkelt Cup Winners Cup. Det er derfor en klub, der har høj kendskabsgrad og nyder national anerkendelse.

- Der findes ingen bedre måde at starte sæsonen i VIBOCOLD Arena end at byde velkommen til en ny, lokal sponsor. Brøndum A/S er en lokal virksomhed med national rækkevidde, hvilket passer rigtig godt med Viborg HK og vores brand. Vi vil kendes som byens hold, men ønsker også at nå ud til de mange fans og følgere, vi har rundt i landet. Det kan vi i samarbejde med Brøndum A/S, siger Henrik Dahl, direktør i Viborg HK.

Find kampprogram, billeder og meget mere på Viborg HK's facebook-side