Brøndum åbner ny afdeling i Middelfart

Brøndum har fået nye lokaler i Middelfart – nærmere betegnet på Værkstedsvej 12. Herfra løser vi opgaver inden for VVS, gas, ventilation, blik og sprinkler for både private kunder og for virksomheder.

Rune Kath, som er afdelingschef for Brøndums afdeling i Kolding, står i spidsen for den nye afdeling. Han er glad for nu at komme endnu tættere på kunderne i Middelfart.

- Selvom vi også har afdeling i Kolding, har det givet god mening for os at udvide til Middelfart. Det giver hurtigere og bedre service for vores kunder og mindre tid på vejene for vores medarbejdere, der alle er bosat i Middelfart, siger Rune Kath.

Lige i nærheden - for både virksomheder og private kunder
Brøndum løser mange serviceopgaver for virksomheder i Middelfart. Vi varetager bl.a. løbende en del af serviceopgaverne hos boligselskabet Civica inden for vand og varme, udskiftning af armaturer m.v. Vi tilbyder dog i lige så høj grad service til private kunder, fortæller Lars Christensen, der er Serviceleder i Brøndum Kolding / Middelfart.

- Vi hjælper meget gerne private kunder med løsninger inden for VVS, gas, blik og ventilation. Vi sætter altid den personlige service højt og kommer gerne ud på et uforpligtende besøg, hvor vi kan tage en snak om muligheder og behov. Med de nye lokaler i Middelfart bliver det nu lettere for os at være lige i nærheden, og vi står klar til at hjælpe - forhåbentlig en masse - privatkunder i Middelfart, lyder det fra Lars Christensen.

Se, hvad vi kan hjælpe med