Brandsikre sprinklerløsninger på Glasir College

3. september 2019

På nogle projekter skal man holde tungen ekstra lige i munden. Det har været tilfældet på Brøndums sprinklerprojekt på Færøernes største uddannelsesinstitution Glasir College.

Glasir College er blot ét af mange eksempler på den vækst og udvikling, der finder sted på Færøerne i disse år. Brøndum International udfører flere projekter på den nordiske øgruppe, og Glasir har været et af de mere komplekse af slagsen.

Når en så stor bygning som Glasir skal brandsikres, kræver det et omfattende sprinkleranlæg. Herudover har det krævet installation af ikke færre end 1.700 sprinklerhoveder indvendigt og udvendigt. Samtidig har bygningens karakteristiske udformning og placering midt i Færøernes barske natur ikke gjort opgaven mindre kompleks.

Projektet er dog nået sikkert i mål, og skolen kan i dag garantere 100 % brandsikker undervisning for sine 1.300 daglige brugere.

Brøndum har foruden projektering, godkendelse og installation af bygningens sprinkleranlæg stået for trykluft, gas, sanitet, vand, bygningsopvarmning og sanitetsinstallationer til den færøske uddannelsesinstitution.

Du kan læse mere om Brøndums og andre virksomheders bidrag til projektet i dette magasin.

Se flere af vores internationale projekter

"Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til et lignende projekt."
Nils Skeby Managing Director