Badeværelse i topkvalitet til familie i Aarhus

Hvad der tidligere var et lavloftet, mørkt og ufunktionelt badeværelse, er nu blevet det stik modsatte.

20. april 2018

I de sidste seks uger har Brøndum Service arbejdet med en totalrenovering af et badeværelse i Aarhus, hvor kunderne hverken er gået på kompromis med kvalitet eller kreativitet. Resultatet taler dog også helt for sig selv, og det nye badeværelse emmer af kvalitet, velvære og modige løsninger.

”Vi er meget glade for resultatet. Det var svært at forestille sig, at rummet kunne forvandles så meget. Derfor har det også været lidt nervepirrende undervejs, da mange af valgene blev truffet hen ad vejen. Rummets indretning stillede krav til, at vi skulle tænke kreativt og foretage nogle anderledes valg. Men vi er nået helt i mål, og det er blevet bedre, end vi havde turdet drømme om,” lyder det fra parret Therese og Tony Nilsen, der bor i huset og nu er de glade ejere af et badeværelse, der er som taget ud af et boligmagasin.

En sjov og spændende opgave
Michael Bjørn, afdelingschef i Brøndum Service i Aarhus, er glad for at have to tilfredse kunder. Og så har han selv fået meget ud af at være med på projektet.

”Det har været en sjov og spændende opgave for os. Både fordi rummet har stillet krav til, at vi skulle komme med kreative løsninger til optimal indretning, og fordi parret har givet os mulighed for at arbejde med materialer i højeste kvalitet. De er ikke gået på kompromis med noget, og det bærer det færdige badeværelse også i høj grad præg af,” siger Michael Bjørn.

”Vi har haft et godt samspil med Brøndum. Hele processen har været tryg, fordi der har været hurtig respons på vores spørgsmål, og håndværkerne har overholdt alle aftaler. Og så har både rådgivningen og det håndværksmæssige arbejde været i top.”

Therese Nilsen Medicinstuderende

Sådan blev løsningerne
De massive glassten, der var moderne i begyndelsen af 00’erne, er en saga blot i det nye badeværelse. I stedet er det nu en let glasplade med en diskret messingskinne, der adskiller bruserummet fra den øvrige del af badeværelset. Og messing er det gennemgående materiale i rummet. Det går igen i samtlige armaturer samt i toiletbørste, håndklædeholdere og toiletrulleholder – og ikke mindst i den imponerende regnvandsbruser. Alle armaturer er fra Vola, og det hvide badrumsmøbel er fra Svane Køkkenet.

De gyldne armaturer vil irre med tiden, og det er et helt bevidst valg fra parret, der godt kan lide patina frem for helt skinnende overflader. Det gør sig også gældende i valget af fliser. Her har parret valgt store fliser med et råt udtryk. Fliserne er 2,5 meter høje og er skræddersyet til rummet af Fliseministeren, som har påsat de store fliser med en blot 1 mm fuge. Væggen syner derfor af én ensartet overflade.

Udover at rummet er blevet bedre udnyttet ”nede”, er det også blevet det i toppen. Loftet er nemlig blevet hævet til kip, hvorefter der er blevet monteret et stort ovenlysvindue. Det giver en lys og let effekt til rummet og er sammen med de øvrige valg med til at gøre badeværelset helt fuldendt.

”Tidligere var badet bare noget, der skulle overstås. Nu er det blevet en lækker oplevelse, og man har lyst til at blive stående under bruseren, ” siger Therese Nilsen, hvis mand nu kun frygter en høj vandregning.

Det kan Brøndum Service hjælpe dig med