70 skoleelever blev klogere på VVS-faget

29. maj 2018

Brøndum i Aarhus har haft besøg af en flok skoleelever, der fik mulighed for at prøve kræfter med VVS-faget – og fik afkræftet en række fordomme om det.

Mandag den 28. maj havde Brøndums afdeling i Aarhus besøg af en stor flok elever fra fire forskellige folkeskoler i Aarhus – i alt ca. 70 elever fra udskolingen, der endnu ikke har truffet en beslutning om, i hvilken uddannelsesretning de vil gå.

Eleverne besøgte derfor i alt tre virksomheder i Aarhus for at se og høre om forskellige erhvervsuddannelsesmuligheder.

Hos Brøndum fik eleverne bl.a. mulighed for at prøve kræfter med nogle af disciplinerne inden for blikkenslagerfaget og høre om vejen til at blive VVS’er. Og så fik de afkræftet en række fordomme om VVS-faget.

”Jeg synes, det var meget spændende. Jeg havde ikke forventet, det var på den måde – jeg troede faktisk, det kun var sådan noget med toiletter,” sagde Yazan Abdel Kader fra 8. klasse efterfølgende i et interview med TV2 Østjylland.

Flere lærlinge, tak
Eleverne fik også undervejs mulighed for at stille spørgsmål til de forskellige fag i Brøndum, løn, arbejdsopgaver m.v., ligesom de blev klogere på, hvad man helt konkret gør, hvis man gerne vil ind på en erhvervsuddannelse og efterfølgende blive lærling.

”Vi håber, at vi med arrangementet kan udbrede kendskabet til VVS-faget og få flere unge til at vælge en håndværksmæssig uddannelse. Vi får brug for mange dygtige hænder i fremtiden, og hvis det her kan få nogle af de unge til at få øjnene op for branchens mange muligheder, lægger vi gerne lokaler til dette og lignende arrangementer fremover,” siger Bodil Blom, der er HR-konsulent i Brøndum.

Bliv lærling i Brøndum

Vi har 22 lærlinge i Brøndum - og vi vil gerne have endnu flere. Fremover får vi nemlig brug for endnu flere dygtige og engagerede medarbejdere, der har hænderne skruet helt rigtigt på. 

Se vores ledige stillinger

Vores position som en af de større aktører på markedet betyder, at vi kan tilbyde dig alsidige arbejdsopgaver på store, komplekse projekter samt mulighed for at arbejde både i Danmark, Grønland og internationalt. Vil du med på holdet? 

Se vores cases

Vi har gennem mange års erfaring opbygget en unik viden inden for komplekse teknikentrepriser. Royal Arena, Bispebjerg Hospital og AU Health er nogle af de projekter, vi har været med til at løse. Se flere cases her.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Find den relevante medarbejder her på siden eller kontakt os på vores hovednummer +45 86 62 36 66

Se, hvad vi kan hjælpe med