Medarbejderne er Brøndums stærkeste ressource

Medarbejderne er Brøndums stærkeste ressource

Som medarbejder i Brøndum får du gode vilkår og muligheder. Vores position som en af de større aktører på markedet betyder, at vi kan tilbyde dig alsidige arbejdsopgaver på store, komplekse projekter samt mulighed for at arbejde både i Danmark, Grønland og internationalt. Vil du med på holdet? 

Bliv lærling i Brøndum

Vi har 15 lærlinge i Brøndum - og vi vil gerne have endnu flere. Fremover får vi nemlig brug for endnu flere dygtige og engagerede medarbejdere, der har hænderne skruet helt rigtigt på. 

Mere om at blive lærling i Brøndum

Kunne du tænke dig at blive en del af Brøndum?

Virksomhedskultur af faglig stolthed

Brøndum er bygget på et fundament af faglig stolthed, teamudvikling og tværfagligt samarbejde. Virksomhedskulturen er baseret på medarbejdere, der kan lide at arbejde for Brøndum og være med til at skabe resultater.

Gode karrieremuligheder

Hos Brøndum ønsker vi at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere på alle områder. Du kan vælge karrierespor inden for generel ledelse, projektledelse, specialist, tekniker eller assistent.

Mulighed for internationalt arbejde

Vores position som en af de store aktører på markedet betyder, at vi kan tilbyde vores medarbejdere store komplekse projekter og muligheder for at arbejde både i Danmark, Grønland og internationalt.

Hvorfor vælge Brøndum som arbejdsplads?

Vi styrer målrettet efter vores vision om at være Danmarks bedste teknikentreprenør.

Vores medarbejdere er Brøndums vigtigste ressource. Derfor sikrer vi løbende kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder og sørger for, at alle vores medarbejdere - såvel funktionærer som timelønnede - løbende uddannes og kommer på kurser.

Vi lytter til vores medarbejderes ønsker, så hver enkelt medarbejder har mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt i organisationen.

Hvad siger vores medarbejdere om at arbejde i Brøndum?

Mød 3 af vores medarbejdere, der hver især fortæller om, hvad de laver i deres job, hvordan de bruger deres uddannelse – og hvorfor de er glade for at arbejde i Brøndum.

 

Mød nogle af vores medarbejdere
Brøndum, Falkevej 14

Vil du vide mere om Brøndum?

Brøndum er en virksomhed med mere end 400 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Viborg og afdelingskontorer i større danske og grønlandske byer. Kernen i vores aktiviteter er at designe, levere, implementere og servicere komplette og energieffektive kvalitetsløsninger til bygninger og industrianlæg.

Mere om Brøndum

Behandling af persondata ved rekruttering i Brøndum

Når du sender en ansøgning til Brøndum, giver du samtidig dit samtykke til, at vi må anvende de af dig oplyste personoplysninger. Vi behandler naturligvis dine data med fuld fortrolighed. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Brøndums HR-afdeling på cfr@brondum.dk

Mere om persondata i Brøndum
"Har du spørgsmål til en konkret stilling eller ønsker du at søge uopfordret, er du velkommen til at kontakte mig."
Thorkild Bang HR-chef

Det laver vi hos Brøndum