Vi er helhedsorienterede specialister

Teknikentreprenører der tænker stort, handler hurtigt og leverer i høj kvalitet.

Brøndum designer, installerer, implementerer og servicerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg. I Danmark, i Grønland og internationalt.

Det er den korte historie, og den begyndte i 1943. 

Brøndum har siden målrettet udbygget positionen som førende samarbejdspartner. I kraft af vores solide erfaring, sikre løsninger og stærke referencer. Vores vision er at være Danmarks bedste teknikentreprenør.

Se mere om vores forretningsaktiviteter

Kontakt koncernen og koncernens selskaber

Placeringen af vores afdelinger i Danmark og i Grønland sikrer en lokal tilknytning og et stærkt kendskab til nærmiljøet.

Alle afdelinger er i stand til at løfte enhver opgave inden for koncernens forretningsområde. Du finder kontaktdetaljer og kontaktpersoner i koncernen og koncernens selskaber.

Vores medarbejdere er vores stærkeste ressource

Vores vision er at være Danmarks bedste teknikentreprenør. Som Danmarks bedste teknikentreprenør inden for vores forretningsområder er vi den foretrukne partner – for medarbejdere, kunder og aktionærer.

Brøndum er en virksomhed med mere end 400 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Viborg og afdelingskontorer i større danske og grønlandske byer. Kernen i vores aktiviteter er at designe, levere, implementere og servicere komplette og energieffektive kvalitetsløsninger til bygninger og industrianlæg.

Læs mere Job & Karriere hos Brøndum

Seneste nyheder fra koncernen