Ventilation til renrum og laboratorier

Ventilation til renrum og laboratorier

Vores løsninger opfylder kravene til hygiejne og luftens renhed, overfladerne i rummet og overfladernes modstandsdygtighed over for forskellige rengøringsmidler. Vores ekspertise spænder fra små renrum og anlæg til store sterile produktionsfaciliteter.

Farmaceutisk industri

Fødevareindustrien

Elektronikindustrien

Hospitaler

Moderne løsninger til renrum og laboratorier

Når Brøndum designer, installerer, implementerer og servicerer renrum vælger vi løsninger, som opfylder kravene til luftens renhed, overfladerne i rummet og overfladernes modstandsdygtighed over for forskellige rengøringsmidler. Og kravene til rumtryk, logistik herunder indretning af bl.a. sluser, fleksibilitet, installationer, mv.

Vi har specialløsninger til mange forskellige opgaver inden for ventilation.

Vi har f.eks. bi-panel vægsystemer, som muliggør skjult indbygning af installationer eller monoblok vægsystemer, som er hurtige at bygge. Begge systemer kan fås med forskellige overflader, akustiske- og brandtekniske egenskaber.

Fleksible løsninger tilpasset det aktuelle projekt

Fleksibilitet og sikkerhed for den rigtige løsning er i højsædet, når Brøndum projekterer og installerer renrum.

Der kan være mange krav til rummet, som gør dit projekt unikt. Hos Brøndum har vi Danmarks mest erfarne medarbejdere, som i gennem mange år har arbejdet med renrum i forskellige industrier som f.eks. farmaceutisk industri, fødevareindustrien, elektronikindustrien.

Vi håndterer processen fra start til slut, så du som bygherren ikke behøver at håndtere grænseflader mellem de forskellige fag.

Klassificeringer og myndighedskrav

Vi kender alle kravene til renrum og laboratorier.

Vores medarbejdere er uddannet i GMP-kravene og vi holder os ajour med kravene på alle områder – klassificeringer, myndighedskrav og krav fra Arbejdstilsynet m.fl.

"Har du spørgsmål til vores ventilationsløsninger? Du er velkommen til at kontakte mig og høre, hvordan vi kan hjælpe dig."
Ole Gregersen Projektdirektør, Vest

Udvalgte ventilationsreferencer

Aalborg Universitet

Renovering af lab.faciliteter i Fiberstræde

Kolding Sygehus

Tilbygning og ombygning af pædiatrisk afdeling

Regionshospitalet Viborg

Nyt børneambulatorium mm.

Topsil

Nye bygninger med miljø- og energirigtige løsninger

Vores andre faggrupper

Vores fagtekniske kompetencer spænder bredt og stikker dybt