Pharma

Pharma

Brøndum leverer specialløsninger til dit unikke renrumsbyggeri, hvor sikkerhed og kvalitet altid er i højsædet. Vi holder os altid opdateret med den nyeste viden gennem vores samarbejde med nogle af verdens førende renrumsspecialister og henter meget af vores viden fra det internationale marked.

Pharma

International specialistviden – dansk kvalitet

Mere end 15 års erfaring med design og installation af renrum til den farmaceutiske industri har givet Brøndum en omfattende tværfaglig viden og stærke kompetencer inden for feltet. Derfor er du som kunde garanteret professionel rådgivning både før, under og efter projektet samt design og opbygning af et renrum i højeste kvalitet.

Det er vigtigt for os at skabe tryghed i hele leverancen. Fra designfase til den færdige løsning. Vi holder os hele tiden opdateret med den nyeste viden gennem vores samarbejde med nogle af verdens førende renrumsspecialister og henter meget af vores viden fra det internationale marked.

Alligevel adskiller Brøndum sig ved at være en 100 % dansk, familieejet virksomhed, og det sikrer dig, at samarbejdet og leverancen foregår med dansk kultur og mentalitet som naturligt omdrejningspunkt.

Brøndum er med i R2-foreningen, og vores medarbejdere er uddannet i GMP-kravene. Det er din garanti for, at du får en renrumsløsning i høj kvalitet, der overholder alle gældende krav.

Det rigtige materialevalg er altafgørende

Når vi hos Brøndum designer, installerer, implementerer og servicerer renrum, vælger vi løsninger, som opfylder kravene til:

• Luftens fugtighed
• Overfladerne i rummet
• Overfladernes modstandsdygtighed over for forskellige rengøringsmidler
• Rumtryk
• Logistik (herunder indretning af bl.a. sluser, fleksibilitet, installationer mv.)

Vi har specialløsninger til mange forskellige typer af opgaver. En af vores mest populære løsninger er bi-panelet, som muliggør skjult indbygning af installationer. Herudover er monoblok-vægsystemer, som er hurtige at opbygge, også en god løsning for mange virksomheder.

Vi kan levere begge systemer med forskellige overflader samt individuelle akustiske - og brandtekniske egenskaber. Det gør det muligt at specialdesigne en løsning, der passer til din virksomheds unikke behov.

"Har du spørgsmål til vores renrumsløsninger? Du er velkommen til at kontakte mig og høre, hvordan vi kan hjælpe dig."
Jesper Sørensen Afdelingschef, Projekter Øst

Vores øvrige faggrupper

Sådan har vi hjulpet vores kunder