Blik

Blik

Vi løser alle former for opgaver i blik for private og virksomheder. Vores solide erfaring og dygtige blikkenslagere er din garanti for solidt håndværk - hver gang.

Blik

Vi hjælper dig med større og mindre blikopgaver

Brøndum tilbyder blikkenslagerarbejde i alle afskygninger, og vores kompetente og specialiserede blikkenslagere udfører store som små projekter i både private boliger og virksomheder.

Vi er specialister i alt blikarbejde, herunder tagrender og nedløbsrør, inddækning ved skorstene og arbejde på tage. Vi løser alle former for opgaver i zink, stål, aluminium og blik.

Godt blikkenslagerarbejde er med til at spare dig for besvær og udgifter til uforudsete skader. Det er nemlig med til at sikre tæthed i konstruktioner uden på og oven på bygninger, ligesom det sikrer, at regnvand ikke kan trænge gennem udsatte steder på tage og kviste eller ved ventilationskanaler, skorstene m.v.

Har du en tagrende, der drypper?

Vi hjælper dig naturligvis også, når problemet er opstået. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis tagrenden drypper, eller der er sevet vand ind ved din skorsten.

I Brøndum er vi også autoriseret på VVS-området, så vi kan lave reparationer af vand- og afløbsinstallationer i din bolig eller virksomhed.

 

Blikløsninger med den nyeste teknologi

Blikkenslagerfaget er et gammelt håndværk, men det kan sagtens kombineres med ny teknologi.

Hos Brøndum har vi bukkemaskiner, der med den nyeste teknologi er med til at sikre millimeternøjagtig bukning og skæring af plader.

Maskinerne giver samtidig mulighed for at løse opgaver, som ikke kan lade sig gøre på en manuel bukkemaskine. Vi kan derfor tilbyde vores kunder bukning af plader på 3 meter i stedet for kun to meter – noget vi oplever en stigende efterspørgsel på.

Du er velkommen til at kontakte os på 86 62 36 66 for en uforpligtende snak om dit behov. Så hjælper en af vores dygtige blikkenslagere dig med en skræddersyet løsning.

Sådan kan vi også hjælpe dig