Vores specialiserede faglighed er din garanti for solidt håndværk

Vores specialiserede faglighed er din garanti for solidt håndværk

Vi er specialister i tekniske entrepriser

Vores specialiserede faglighed er din garanti for solidt og stolt håndværk. Vi sætter en ære i, at projekter bliver løst til tiden og overholder deadlines, aftaler og priser - hver gang.

Det kan vi love, fordi vi fokuserer på det, vi er gode til. Og fordi vi gennem mange års erfaring med opgaver af enhver karakter har opbygget en unik viden inden for komplekse teknikentrepriser.

Vores styrker er dine fordele

  • Over 75 års erfaring
  • Vores kompetencer stikker dybt
  • Solidt og stolt håndværk

Rådgivning

Rådgivning ligger i vores natur og findes over alt i Brøndum - fra hver enkelt servicebil, der kører ud fra vores virksomhed, til de store projekterings- og entrepriseopgaver.

Design & projektering

Hvis du skal renovere din bygning eller industrianlæg eller gennemføre et byggeprojekt, er projekteringen et vigtigt sted at starte. Med en effektiv projektering sikrer vi dig et gennemført byggeprojekt.

Projektledelse

Hver bygning og hvert industrielt anlæg er unikt med individuelle udfordringer. Derfor er styring af og prognoser for projekter af afgørende betydning - og at processen med projektledelse bliver fulgt tæt med løbende optimering. 

Installation

Velimplementerede tekniske systemer, design og installationer har stor indflydelse på omkostningerne i den samlede levetid for din ejendom eller anlæg. Vores faggrupper dækker hele livscyklussen – både i entrepriser og teknisk service.

Service & vedligehold

Med en service- og vedligeholdelsesaftale er du sikret en effektiv forvaltning af dine bygninger og industrianlæg. Vi samler de tekniske fag i en serviceaftale og tilbyder landsdækkende vagtservice.

"Skal du have gennemført et stort projekt eller mindre teknisk tværgående opgaver på Sjælland? Kontakt mig og hør, hvordan vi kan hjælpe dig sikkert gennem projektet."
Peter Sørensen Direktør, Entreprise Øst
"Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du skal have gennemført et større eller mindre projekt i Jylland eller på Fyn."
Ole Gregersen Projektdirektør, Vest

Vores kompetencer spænder vidt og stikker dybt