Waves

Waves

Waves har fået tilført ny dynamik og tiltrækningskraft gennem et synligt kvalitetsløft, der omfatter fornyelse af butiksudbuddet samt tilføjelse af nye faciliteter som restauranter, caféer og fitnesscenter. 

50.000 m²

Omfanget af opgaven

kr. 52,3 mio.

Entreprisesum

Schaumann A/S

Bygherre

Orbicon A/S

Rådgivende ingeniører

PHL Arkitekter A/S

Arkitekt

juli 2008 - november 2009

Projektperiode

Ombygning og tilbygning af Waves med nye spændende faciliteter

Målet med Waves var at skabe helhed og omdanne centret til en markant bebyggelse, der forholder sig til sig omgivelserne med proportioner og materialer.

Projektet er en kombination af renovering, nybygning og tilbygning. Endvidere er et P-hus opført i 2 etager, der fra alle 3.200 pladser har direkte adgang til det i alt 68.000m² store center. Den eksisterende P-kælder er renoveret til personale parkering, omklædning og depot til lejemålene.

Center- og parkeringsarealer er fuldsprinklet. Centerdelen er sprinklet med vådt anlæg og overdækkede P-pladser er sprinklet med tørre anlæg.

Til alle lejemål er fremført køle, varme og ventilationsrør, og i hovedparten af lejemålene er udført lejemålsindretning med opvarmning/køling og ventilation for den enkelte lejer. Centeret ventileres samlet med 550.000m³ luft pr time. Hertil brand- og rørventilation på omkring 1.000.000m³ luft.

Al teknik er samlet i et teknikområde midt på taget bag en afskrærmning, som sikrer de omgivne boligområder mod lydgener og giver et flot synsintryk af centret.

Faggrupper anvendt i denne reference

"Har du spørgsmål til projektet eller vores faggrupper? Så kontakt mig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig."
Thomas Schalek Salgsdirektør (CSO)

Relaterede referencer

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem. Læs mere

Luk