6.000 m²

Omfanget af opgaven

kr. 14,3 mio.

Entreprisesum

Region Midtjylland

Bygherre

Niras A/S

Rådgivende ingeniører

Sweco Architects A/S

Arkitekt

maj 2008 - april 2009

Projektperiode

Nyt stråleterapicenter med nye strålekanoner

Stråleterapicentret i Herning er udstyret med tre kraftige strålekanoner.

Det var derfor nødvendigt at etablere nogle store betonkonstruktioner for at afskærme andre afdelinger og patienter mod strålerne fra strålekanonerne.

Huset består af fire etager på hver 1.500m². Etagerne er indrettet med:

  • KÆLDER: teknik og personalefaciliteter
  • STUEETAGE: reception, CT-scannere og stråleterapienhed.
  • 1 SAL: ambulante behandlingsrum, kemoterapistuer, undersøgelsesrum, minireception, gårdhave.
  • 2 SAL: 18 sengestuer, personalekantine og patientkantine.

Brøndum installerer ventilationskanaler til rum med CT-scannere blev beklædt med blykapper. Huset ventileres med 42.000 m³ luft pr. timen fordelt på fire ventilationsanlæg.

Derudover installerer Brøndum medicinske luftarter, køl, varme, vand, afløb og sanitet på alle etager til sengestuer samt behandlingsrum. Bygningen er fuldsprinklet over og under lofter.

Download referenceark

Faggrupper anvendt i denne reference

"Har du spørgsmål til projektet eller vores faggrupper? Så kontakt mig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig."
Thomas Schalek Salgsdirektør (CSO)

Relateret referencer

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem. Læs mere

Luk